koffiecorner

Koffie- en theeoplossingen

Dagelijkse geluksmomentjes op het werk

Goede koffie en thee, daar begint de werkdag mee.

Het belang van kwalitatieve koffie of thee op het werk wordt vaak onderschat. Koffie en thee vormen echter de rode draad door de dag van vele werknemers. Bijkletsen met een collega, die zware vergadering doorkomen of gewoon even lekker ontspannen. Koffie maakt vele momenten op de werkvloer zoveel beter én het maakt mensen productiever. Thee op zijn beurt bevordert je gezondheid dankzij tal van antioxidanten.

Koffiebonen

De cijfers

liegen er niet om

Bron: Business Insider, Koffiemonitor 2017

90%

van de werknemers drinkt koffie of thee

61%

spreekt collega’s aan bij het halen van koffie of thee

80%

van de tevredenheid wordt bepaald door smaak

46%

vindt een sfeervolle koffiecorner essentieel

40%

van de werknemers heeft productieve gesprekken bij de koffieautomaat
Catunambu koffie

Wanneer smaak en service elkaar ontmoeten, Catunambú en Lyreco

Catunambú is een Spaans familiebedrijf dat zich al meer dan 120 jaar lang met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk branden van kwaliteitsvolle, aromatische, intense en uitzonderlijk lekkere koffiebonen. Het is daarmee een van de oudste en bekendste koffiemerken in Spanje en is tevens marktleider met zo’n 7.500 premium horecazaken.

Samen met Lyreco, kunnen kantooromgevingen nu, naast de uitstekende service en het persoonlijk maatwerk, dagelijks ook genieten van (h)eerlijke Lyreco Coffee Solutions.

Een exclusieve samenwerking waarbij men erin geslaagd is om het beste van twee werelden, smaak en service, elkaar te laten ontmoeten. En dat proef je!

kalahari koffie

100% duurzaam, van boon tot verpakking

Kalahari staat voor eerlijk, biologisch en duurzaam. Van de bonen tot het kartonnen bekertje, bij elke stap werd aan een duurzame omgeving gedacht.

Door bijzondere inspanningen hebben zij de uitstoot van CO2 weten te minimaliseren in het productieproces, met een CO2-neutraal product als resultaat, met erkenning van het CO2-Free label. Bovendien wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de San Bushmen, een Afrikaanse bevolkingsgroep die het door de opwarming van de aarde steeds moeilijker heeft om zelfvoorzienend te blijven.

Door bij te dragen aan het bouwen van scholen, ziekenhuizen en waterzuiveringsinstallaties helpen zij, en jij als koffiedrinker, de San-gemeenschap. Prestaties waar zij verschillende labels en certificaten voor toegekend kregen.

tea quiero

Tea Quiero, natuurlijk genieten van een (h)eerlijk kopje thee

Naast koffie maakt thee ook steeds meer een belangrijk onderdeel uit van het warme drankenaanbod op de werklvoer. Het boost de gezondheid, werkt verfrissend en kan gerust de hele dag door als dorstlesser gedronken worden.

Tea Quiero, zoals in het Spaanse ‘te quiero’ (ik hou van jou), combineert de liefde voor thee met het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten in de vorm van 6 verfrissende smaken welke kleurrijk verpakt zijn, geïnspireerd op Spaanse mozaïeken. Dankzij de hygiënische verpakkingen behoudt het langer de perfecte smaak en voelt elke kop als een traktatie!

koffie in hand

Hoe maken wij het verschil?

Een specialist, speciaal voor jou

Koffie is echt ons ding. Onze specialisten, die een gecertificeerde barista-opleiding achter de rug hebben, staan altijd klaar om jouw organisatie advies te geven.

Meer dan 100 jaar expertise

Al sinds 1926 wil Lyreco als totaalleverancier ervoor zorgen dat bedrijven zich kunnen focussen op waar het echt om draait. Met tal van diensten en 11.000 producten biedt Lyreco een totaaloplossing. Dat scheelt op de werkvloer heel wat tijd en energie.

1 leverancier, 1 factuur

Buiten jouw koffieoplossing op maat, heb je via onze webshop nog de keuze uit meer dan 11.000 andere werkplekproducten en -diensten. Vermijd administratief gedoe door je bestelling bij ons te bundelen.

Levering/service de volgende dag

Een technisch defect? Geen koffie meer? Bij ons hoef je geen weken te wachten. We komen de volgende werkdag gewoon langs.

All-in service met smaakgarantie voor de lekkerste koffie en thee op de werkvloer.

De smaak van een heerlijke kop koffie is van verschillende factoren afhankelijk waarbij o.a. de bonenkwaliteit, hoeveelheid, maalgraad, watersoort en temperatuur van cruciaal belang zijn.

Met een bijpassend all-in servicecontract via Lyreco Coffee Solutions wordt de kwaliteit van al deze factoren ten allen tijden gewaarborgd door het volgende;

  • Persoonlijk advies door onze koffiespecialisten voor de beste koffie- en thee-totaaloplossing, passend bij de wensen en behoeften van jouw organisatie
  • Preventieve en correctieve onderhoudsbeurt(en) waarbij jaarlijks, indien nodig, de bijbehorende waterfilter(s) vervangen worden
  • Volledige technische service bij storingen waarbij de voorrijkosten, originele onderdelen en het arbeidsloon inbegrepen zijn
  • Verzorging van installatie(s), persoonlijke ondersteuning én werkinstructie(s) door erkende monteurs van de machine(s) met onderhoud
  • Direct telefonische ondersteuning bij storingen, lukt dit niet dan zijn onze technici binnen 24 uur op locatie aanwezig voor het bieden van een passende oplossing

3 simpele stappen

Persoonlijk advies

Contact

Eén van onze koffiespecialisten neemt contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan altijd langs om de koffiebehoeften van jouw organisatie te inventariseren. Samen bespreken we wat het best aansluit op jouw wensen.

Voorstel op maat

Voorstel

Hebben we een volledig beeld van jouw situatie en voorkeuren? Dan maken we voor jou een voorstel op maat. Je ontvangt ons aanbod inclusief alle tarieven en details, geheel vrijblijvend.

Proefplaatsing

Koffie

Niet twijfelen, voor je een bestelling maakt neem je de koffie en de machine toch gewoon een weekje gratis op de proef? Ervaring wijst uit, wie onze koffie proeft, krijgt de smaak te pakken.