Rode_Man_Lopend

Veiligheidsexpertise

Om risico’s in snel evoluerende werkomgevingen te voorkomen en op te lossen
Intersafe, a Lyreco company logo

Twee specialisten bundelen hun krachten

Sinds 2013 biedt Lyreco persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) aan. Naast een uitgebreid assortiment PBM, willen we onze klanten ook een grondige veiligheidsexpertise bieden. Daarom heeft Lyreco Group in 2019 de Intersafe Group overgenomen. Op deze manier hebben we twee bedrijven samengebracht met een langdurige, solide expertise in het leveren van werkplekoplossingen. Door onze gedeelde en complementaire sterke punten te bundelen, kunnen we een antwoord bieden op de meest kritieke situaties van klanten, op het gebied  van de bescherming van werknemers in een risicovolle omgeving.  

Rode man met ansell handschoenen

Ondernemers sinds 1934 

Het begon allemaal in 1934 met de opening door Roel Groeneveld van een eerste optiekwinkel in Dordrecht (NL). In 1948 al maakte hij hier de eerste veiligheidsbrillen. Intersafe sindsdien uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van producten en diensten die de veiligheid van medewerkers vergroot in elke situatie en onder elke omstandigheid. Je kan bij Intersafe terecht voor de complete range: van risicoanalyse tot persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en certificering. In 2014 lanceerde het bedrijf de Employee Safety Manager, een online platform waarin de eindgebruiker zijn eigen PBM kan bestellen. 

Door de jaren heen heeft Intersafe zich ontwikkeld tot een leverancier van integrale persoonlijke veiligheidsoplossingen met diepgaande expertise in enerzijds gezondheids- en levenskritische risico’s en anderzijds productiviteitsvraagstukken gerelateerd aan de individuele veiligheid van de werknemer.

Bekijk onze veiligheidsoplossingen

 

Lyreco driver naast de bus

A Lyreco company

Als Lyreco organisatie levert Intersafe integrale deskundige oplossingen voor individuele veiligheidsvraagstukken in risicovolle omgevingen, overal waar onze klanten in Europa actief zijn.  

Om zo bij te dragen aan Lyreco’s missie om pioniers te zijn in het duurzaam ontzorgen van iedere werkplek, zodat de medewerkers kunnen focussen op hun prioriteiten. 

Onze visie: “Het beschermen van de veiligheid en gezondheid van medewerkers draagt bij tot een optimale bedrijfsvoering.”