Wolt

Nem hagyományos munkahely: üdvözlünk a Wolt Magyarországnál

Wolt logo

A Wolt egy dinamikusan növekvő Finnosrszági technológiai cég, melynek alkalmazása az egész világon ismert. Budapesti irodájuk a modern és rugalmas munkakörnyezet példája. A dolgozók több munkaterület közül választhatnak a ülőbútoros helységtől, kávésarkoktól kezdve a klasszikus irodai asztalokig. Természetesen vannak relaxációs zónáik és a kollektíva erősítésére vagy ötletbörzére szolgáló eszközök is.

Hogyan lehet támogatni és biztosítani egy ilyen dinamikus munkahelyet?

A Wolt a Lyrecóval 2018 óta működik együtt, és a Nespresso Professional kávémegoldásokon kívül irodaszereket is vásárolnak. A Woltnál olyan feltételeket szeretnének teremteni alkalmazottaiknak, amelyekben jól és kellemesen érzik magukat, és kéznél van minden, amire szükségük van. A Lyreco kedvezményein kívül több mint 12 000 raktáron lévő termék közül választhatnak, melyeket már másnap szállításra kerülnek közvetlenül az asztalukra, a konyhájukba vagy a raktárukba. 

Legyen a Lyreco ügyfele

Kitti Nagy Wolt

Olyan irodaszerekkel foglalkozó cégre volt szükségünk, amely rugalmasan tudja kezelni a rendeléseinket, és másnapi kiszállítást és számlázást is gond nélkül megold. Ebben nagy segítség a Lyreco, hiszen minden szükséges felszerelést egy helyen tudunk megrendelni.

Kitti Nagy
Office Manager Wolt Hungary
Remote video URL

Könnyítse meg munkájukat, és csatlakozzon több mint 14 500 elégedett Lyreco-ügyfélhez.

Ügyfélfiók létrehozása 

Coffee

A minőségi kávé szeretete

A Lyreco társaság a Nespresso Professional kávé és szolgáltatások kizárólagos szállítója Magyarországon. 

A Wolt, mint sok más ügyfelünk is, a Lyrecora támaszkodik a Nespresso Professional kávéfőzőgépek és a kiváló minőségű Nespresso kapszulák rendszeres beszerzésében. 

Kitti Nagy Wolt

A Lyreco e-shop használata egyszerű, egyszerű rendelési és számlázási folyamattal, ami megkönnyíti a mindennapokat.

Kitti Nagy
Office Manager Wolt Hungary
Pancake

WOLT TIP:

Kovácsolja össze a csapatát a rendszeres reggelikkel közvetlenül a munkahelyi kiskonyhában! Az illatos kávé tökéletes erre. 

Ahány ember, annyi ízlés. Válasszon a Nespresso kapszulák széles kínálatából, amelyek elindítják és javítják minden munkanapját. 

Roland Remenyi

A Wolttal a közös munka egyszerű és gördülékeny, hiszen közös nevezőn vagyunk, amikor a fenntarthatóságról és az egyszerű megoldásokról beszélünk.

Wolt egy kényelmi szolgáltatás, amely megkönnyíti a vásárlók és felhasználók életét, ahogyan a Lyreco is teszi. A Wolt alapvetően egy technológiai vállalat, így a felhasználói élményt folyamatosan fejlesztik, tökéletesítik- nemcsak a vásárlók, hanem a kereskedő, éttermi partnerek számára is. A cél, hogy a vásárló a lehető legegyszerűbben, kényelmesebben, egy gombnyomás révén rendelhessen bármit - nemcsak ételt és élelmiszert, hanem akár játékot, ruhát, élelmiszert vagy akár elektronikai cikket.

Roland Remenyi
Account Manager Nespresso

A hosszútávú fenntarthatóság céljai egyesítenek bennünket

A Wolt Magyarorszhág és a Lyreco számára a fenntarthatóság olyan prioritás, amely meghatározza mindkét vállalat irányvonalát. A Woltnál a következő célokat tűzték maguk elé: 

  • nulla emissziókibocsátás elérése; 
  • a csomagolás és a hulladéktermelés minimalizálása (ökológiai, biológiailag lebomló csomagolás használata); 
  • partnereik és helyi közösségeik támogatása. 

A Wolt olyan civil szervezetekkel működik együtt és élelmiszer-adományozással támogat, akik az élelmiszereket oda juttatják, ahol szükség van rájuk. Továbbá újrahasznosítják a régi futártáskákat, amelyekből azuán például állatoknak való holmit (kutyakabátok), vagy sporttáskákat készítenek.  

Wolt employees

A kávén és az írószereken kívül a Wolt szintén rendszeresen rendel irodai papírt és tonereket. A nyomtatást azonban éppen a szénlábnyom csökkentésére tett erőfeszítések miatt igyekeznek minimálisra csökkenteni. 

Kitti Nagy Wolt

Nem véletlenül választottunk olyan partnert, aki az értéklánc minden pontján hasonlóan elkötelezett a fenntarthatóság iránt.

Kitti Nagy
Office Manager Wolt Hungary
CIRCULAR ECO CARTRIDGES

Olvassa el, hogyan csökkentheti a toner és a tintapatronok szénlábnyomát.

Mit tegyünk a használt tonerekkel? 

Remote video URL

 

Lyreco hosszútávú fenntarthatóság

A 2023-ban bevezetett új fenntarthatósági stratégia lefedi a Lyreco társaság összes tevekénységet és azok bolygónkra, a környezetre, emberekre és közösségekre gyakorolt hatását. 

A fenntarthatóság iránti elkötelezettség része a 2026-ig tartó stratégiai jövőképnek, amely az ökológiát és az etikát helyezi az ellátási láncba, és a közösség javát a vállalat növekedésének és fejlődésének élvonalába helyezi.  

Green

Olvasás folytatása