VLP - FULL SCREEN

Årets 14 VLP-vindere er fundet

Årets 14 VLP-vindere er fundet

Endnu en gang hylder vi de kollegaer, der har gjort sig særligt bemærket i det forgangne år. Udover æren kan de 14 vindere se frem til en eksklusiv rejse, der byder på spændende oplevelser og god mulighed for at lære kollegaer fra hele verden bedre at kende.

”Pludselig var der konfetti og balloner ud over det hele, og jeg blev så overrasket og befippet. Jeg er vildt glad og stolt over at have fået den anerkendelse af mine kollegaer. Det havde jeg virkelig ikke regnet med”.

Hvert år fejrer vi de kolleager, som har gjort en ekstraordinær forskel ved at udnævne dem til ’Very Lyreco People’, VLP. Prisen bliver givet til de personer, der har leveret exceptionelt flotte resultater, været gode kulturbærere eller ganske enkelt været fantastiske kollegaer.  

En af dem er Nadja Christensen, som arbejder som E-procurement coordinator i Lyreco Danmark. Her håndterer hun og teamets fire andre medarbejdere det elektroniske dokumentflow mellem Lyreco og vores kunder, og hun er hurtigt blevet teamets ansigt udadtil.    

”Vi er jo en lille ø af lidt skæve eksistenser, og der er mange, der ikke rigtig ved, hvad vi laver. Jeg har en mission om at få os sat på landkortet og få fortalt andre, hvad vi er gode til, og hvad man kan bruge vores kompetencer til,” forklarer Nadja Christensen, som desuden også har været tovholder på personalearrangementer som ’International Suit Up Day’ og kalenderpakkeleg i december.

En eksklusiv ryste-sammen-tur

Foruden æren i at blive udnævnt til VLP-vinder følger også en ganske særlig præmie, nemlig en eksklusiv rejse med alle de andre vindere fra hele verden. I år går turen til Dubai, hvor der venter en masse spændende oplevelser. En tur, Nadja Christensen glæder sig meget til af en ganske særlig årsag. 

”Jeg startede hos Lyreco midt i en corona-nedlukning, så jeg har endnu ikke rigtig været med til sociale arrangementer. Derfor glæder jeg mig helt vildt til at komme afsted og lære nogle af mine kollegaer at kende på en helt ny måde, end når vi er på arbejde sammen,” siger hun.

Netop det sociale aspekt ved VLP-turen og dét at se hinanden fra en helt anden side har rigtig mange fordele. Det er med til at bringe Lyreco tættere sammen, også globalt. 

”VLP er en helt essentiel del af Lyrecos dna. Her fejrer vi hinandens sejre, og det motiverer alle medarbejdere til at yde en ekstra indsats. Derudover styrker det samarbejdet på tværs af afdelinger og landegrænser,” siger Michael Baun Christensen, Managing Director, Lyreco Scandinavia.

Stort tillykke til alle vinderne og rigtig god tur:

Guri Horneman, Peter Thorsell, Jenny Wettergren, Andreas Bjerkelund, Anita Halvorsen, Ellen Wilhelmsen, Dines Sirvent-Gråkjær, Jean-Marc Rios Dionne, Per Kristensen, Ørjan Skjølås, Stig Magnussen, Niklas Andreassen, Nadja Christensen og Johann Hammer.

VLP - FULL SCREEN
Working together for tomorrow
Vi er Lyreco