office furniture for Lyreco customer Vodrazka

Renovácia priestorov firmy Vodrážka s nábytkom na mieru od Lyreco

Kancelárske priestory vy mali byť nie len reprezentatívne, ale aj funkčné a spĺňať požiadavky zamestnancov. V neposlednom rade sa práve zamestnanci musia v týchto priestoroch cítiť príjemne a mali by mať k dispozícii všetko, čo k práci potrebujú, ale im zároveň zvyšuje komfort pri práci. 

S touto myšlienkou sme sa pustili do spolupráce so spoločnosťou Vodrážka s. r. o., ktorá sa rozhodla pre renováciu kancelárskych priestorov a firemnej kuchynky. Pre zákazníka sme navrhli dizajn podľa želaní a postarali sa o to, aby nábytok na mieru do priestoru dokonale zapadol. 

 

"Návštevníci, ktorí ku nám chodia, nám priestory veľmi chvália. Všetkým hneď odporúčame Lyreco."

Lucia Trubíniová, personálne oddelenie, Vodrážka s. r. o.

 

Chcem vedieť viac o nábytkových riešeniach Lyreco 

logo vodrazka

O zákazníkovi

Rodinná firma Vodrážka s. r. o. so sídlom v Zlatých Moravciach na trhu pôsobí už od roku 1999. Venuje sa výrobe a dodávaniu obrábaných, lisovaných a zváraných dielov pre automobilový a iný strojárenský priemysel. 

Firma Vodrážka s Lyreco spolupracuje už 8 rokov. Zo širokého portfólia odoberajú občerstvenie, hygienu a kancelársky potreby,  papier a kancelárske vybavenie.  

Nakupujú nie len značkové produkty, ale aj produkty značky Lyreco, s ktorými sú spokojní. Na spolupráci s Lyreco oceňujú najmä jednoduché objednávanie cez Lyreco e-shop, ako aj rýchle doručenie na ďalší deň a vyloženie tovaru tam, kde potrebujú. Vyhovuje im aj možnosť objednať z našej špeciálnej ponuky, napríklad vianočné darčeky pre zamestnancov či získať darček k nákupu.

 

office furniture

Ako najväčšie plus však hodnotia osobný prístup obchodnej poradkyne Lucie Zimanovej, ktorá vždy ochotne poradí a pomôže. Práve obchodná poradkyňa zákazníkovi navrhla pomoc pri zariaďovaní zrekonštruovaných priestorov

office furniture

Lyreco zastreší vybavenie kancelárskych priestorov nábytkom podľa želaní a požiadaviek pracoviska. Naši špecialisti na nábytok vám poradia pri výbere a zariadení od prvotného návrhu až po inštaláciu. 

Zistiť viac o službe 

Od prvotného návrhu po finálne zariadenie priestorov nábytkom na mieru

office

Ako to prebieha?

Zákazník prerábal priestory spoločnosti počas dvoch mesiacov, čiže na samotné zariadenie kancelárskych priestorov a kuchynky sme mali dostatok času. Obchodná zástupkyňa si so zákazníkom zadefinovala: 

  • aké priestory potrebuje zariadiť, 
  • akú má predstavu, čo chce a naopak, čo nechce, 
  • aký rozpočet.  

Následne kontaktovali Lyreco špecialistov na nábytok a kancelárske zariadenie, ktorí všetky informácie posunuli dodávateľovi. S dodávateľom si zákazník následne dohodol všetky detaily: 

  • Akým nábytkom chce zariadiť jednotlivé priestory?  
  • Aká bude farba a odtieň použitého dreva, stolov, skriniek, úchytiek, boxov so zásuvkami a podobne? 
  • Aký materiál zvoliť? 
  • Aké sú špecifické požiadavky

Vďaka vzorkovníkom a katalógu nábytku si zákazník vybral zariadenie presne podľa svojich preferencií. Dodávateľ následne všetko zameral a vytvoril 3D návrh. 

logo vodrazka

Kuchyňu sme chceli najskôr riešiť vo vlastnej réžii, najmä kvôli cene. Keď sme však zistili, že jednotlivé časti by sme museli objednávať od rôznych dodávateľov, pričom Lyreco nám dokázalo zastrešiť kompletné riešenie, bolo rozhodnutie jasné.

Ing. Lucia Trubíniová, Personálne oddelenie, Vodrážka s. r. o. 

Bezstarostný servis s nábytkom  

Pre zákazníka sme zariadili kancelárske priestory a firemnú kuchynku. Okrem pracovných a konferenčných stolov, skríň s uzamykaním a kuchynskej linky mal zákazník aj špecifické požiadavky, ako napríklad prekrytie nôh po celej výške na stoloch pri vchode do kancelárskych priestorov. 

office kitchen

Ako pozitívum hodnotia prístup nie len obchodnej zástupkyne Lyreco, ale aj dodávateľa, ktorý im počas celého procesu zariaďovania stál po boku a ochotne odpovedal na otázky a požiadavky.  

Keď niečo na mieste nepasovalo, tak to buď upravili alebo vymenili. Tiež nám dodatočne dorábali skrinky do kuchynky a poličky.

Lucia Trubíniová
personálne oddelenie, Vodrážka s. r. o.
conference chairs at table in meeting room

Ergonomická stolička pre zdravé sedenie zamestnancov

Pri výbere kancelárskych stoličiek nedal zákazník dopustiť na poradenstvo obchodnej zástupkyne. Vo Vodrážka s. r. o. sa rozhodli pre kancelársku stoličku Calypso z portfólia dodávateľa, ktorú im dodávateľ vedel zabezpečiť v želanej farbe. Stolička výraznej modrej farby je nie len dotvára dizajn kancelárskych priestorov, ale vďaka ergonomickým prvkom zvyšuje komfort zamestnancov pri práci

Okrem kancelárskych stoličiek si vybrali aj konferenčné stoličky Triton v rovnakej farbe, ktoré mal náš dodávateľ v portfóliu. 

microfibre cloths 4 blue green yellow pink

Utieky Vileda Microfibre - láska na prvé použitie

Rovnako, ako sa mnohí zákazníci Lyreco zvyknú tešiť z akcií a darčekov, oceňujú aj možnosť otestovať si niektoré produkty a novinky v našom sortimente.  

Vo Vodrážka sú “fanúšikmi” utierok z mikrovlákna značky Vileda, s ktorými sú nadmieru spokojní. Utierky zanechajú povrch lesklý a čistý, majú vynikajúcu saciu schopnosť a vo väčšine prípadov nie je na dokonalé vyčistenie potrebný žiadny čistiaci prostriedok. Bonusom je, že na povrchu neostávajú fľaky ani vlákna a sú šetrné k povrchom. 

office furniture blue chairs

Zoznámte sa s Lyreco! 

Prelistujte si veľký katalóg, najnovšie číslo Lyreco magazínu alebo tematické letáky.

Objavte široké portfólio produktov a profesionálne servisy Lyreco. 

 

 

Katalógy a letáky Lyreco 

Pokračovať v čítaní